نوشته شده توسط : پریسا راد

آموزش تعمیرات موبایل یکی از آموزش های پولساز و عالی است که در صورت یادگیری آن می توانید یک آینده شغلی عالی را برای خود رقم بزنید. اما یک دوره تعمیرات موبایل بایستی ویژگی هایی داشته باشد. جامع و کامل بودن از مهم ترین ویژگی های یک دوره آموزش تعمیرات موبایل است. چرا که مشکلات پیش آمده برای گوشی های موبایل متفاوت است و طی دوره بایستی به تمامی این مشکلات و نحوه رفع آنها پرداخته شود. بنابراین آموزش تعمیرات سخت افزاری موبایل و آموزش نرم افزار موبایل از مهم ترین ویژگی هایی است که بایستی طی دوره موبایل آموزش داده شود. امروزه گوشی های موبایل تنوع بسیاری داشته و برندهای گوناگونی تولید و به بازار عرضه می شوند. پرداختن به آموزش تعمیر انواع گوشی از جمله تعمیر آیفون، سامسونگ، هوآوی، شیائومی و دیگر برندها از دیگر موضوعاتی است که بایستی در دوره های آموزش موبایل به آن پرداخته شود.

آموزش عملی تعمیرات موبایل موضوع دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد. موبایل دستگاه حساسی بوده و تعمیر آن نیاز به تمرین بسیاری دارد. اگر طی دوره فرصت این تمرین و تکرار برای شما فراهم نشده باشد بدون شک در این رشته موفق نخواهید بود. بنابراین عملی بودن شیوه آموزش موضوع دیگری است که باید به آن توجه داشت.

هزینه آموزش تعمیرات موبایل موضوع دیگری است که باید به آن توجه داشت. عوامل گوناگونی بر این هزینه تاثیر می گذارند تجهیزات قرار گرفته در کارگاه، شیوه برگزاری دوره، تجربه و تخصص استاد دوره از جمله این موارد هستند. برخی از آموزشگاه های تعمیرات موبایل برای پایین آوردن این هزینه از کیفیت دوره می کاهند بنابراین به این موضوع توجه داشته باشید. به شما اطمینان می دهیم که هر چه برای یادگیری تعمیرات موبایل هزینه کنید به سرعت هنگام ورود به بازار کار این هزینه به شما باز خواهد گشت.

اگر قصد شرکت در دوره های آموزش تعمیرات گوشی فنی حرفه ای را دارید بایستی به مجوزهای آموزشگاه انتخاب شده توجه داشته باشید. بسیاری از آموزشگاه های تعمیرات موبایل بدون دریافت مجوزهای لازم از سازمان فنی حرفه ای این دوره را برگزار می نماید. بهتر است آموزشگاهی را انتخاب کنید که از این سازمان مجوزهای لازم را دریافت کرده است. این موضوع ضمن افزایش اعتبار دوره و آموزشگاه به اعتبار مدرک شما نیز می افزاید و این موضوع باعث می شود تا در بازار کار از فرصت های شغلی بالاتری بهره مند شوید.

بنابراین اگر از علاقه مندان به تعمیرات موبایل هستید یا در این رشته مشغول فعالیت بوده و می خواهید مهارت های خود را توسعه دهید و قصد یادگیری تعمیرات موبایل از طریق شرکت در دوره تعمیرات گوشی را دارید حتما به جامعیت دوره، تخصصی بودن آن، اعتبار آموزشگاه، عملی بودن دوره توجه داشته باشید و پیش از ثبت نام اطمینان حاصل کنید که طی دوره آموزش صفر تا صد تعمیرات موبایل را می بینید. آموزشگاه فنی برق بهترین مرجع آموزش تعمیرات موبایل در تهران است که زیر نظر سازمان فنی حرفه ای، به صورت عملی به آموزش تعمیر موبایل از مبتدی تا پیشرفته پرداخته و همه ساله کارآموزان بسیاری را وارد بازار کار می کند. این آموزشگاه از بهترین انتخاب های پیش روی شما برای یادگیری مهارت های تعمیر گوشی است.



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا راد

داغ شدن گوشی، یکی از مشکلات رایج و شایع گجت های هوشمند، به ویژه گوشی های اندرویدی  محسوب می‌شود. افزایش دمای گوشی و متعاقب آن، داغ شدن دستگاه، می تواند منجر به بروز حوادث خطرناک و بعضا ناخوشایندی گردد. آسیب دیدن باتری و قطعات داخلی گوشی، از عواقب بروز این مشکل تلقی می گردد. این مشکل غالبا برای اغلب مدل های گوشی های هوشمند بروز پیدا می کند. اما به راستی علت داغ شدن گوشی چیست؟ و راهکارهای کاربردی برای جلوگیری از بروز این مشکل کدام است؟

در این مطلب از سری مطالب آموزش تعمیرات نرم افزاری موبایل به صورت تخصصی به این موضوع می پردازیم. 

۱.قرار گرفتن گوشی در معرض تابش نور آفتاب

تابش مستقیم نور آفتاب، می تواند علت داغ شدن گوشی هوشمند باشد. بسیاری از کاربران در فضای بیرون و در معرض نور خورشید از گوشی خود استفاده می کنند. گرمای ایجاد شده ناشی از نور خورشید، بر روی نمایشگر و باتری گوشی اثرات مخرب و نامطلوبی برجای می گذارد. همچنین، افزایش دمای گوشی موجب کاهش سرعت پردازش و کارکرد دستگاه و حتی هنگ کردن آن می شود.

بنابراین، از قرار دادن گوشی هوشمند در زیر تابش مستقیم نور آفتاب، داشبورد خودرو و کنار پنجره، می بایست خودداری نمود. همچنین، قرار دادن گوشی در مجاورت وسایل گرمایشی مانند بخاری و هیتر نیز می تواند باعث افزایش درجه حرارت دستگاه شود.

۲.اجرای بازی ها و اپلیکیشن های سنگین

در برخی مواقع، ریشه و علت داغ شدن گوشی را باید در اجرای بازی های با گرافیک سنگین و نرم افزارهای حجیم جستجو نمود. اجرای بازی های سنگین، موجب اشغال حجم بالایی از بستر سخت افزاری گوشی هوشمند می شود. همچنین، به علت درگیر شدن دیگر قطعات موبایل، به تدریج درجه حرارت دستگاه بالا رفته و گوشی داغ می شود.

ضمنا، استفاده از اپلیکیشن های سنگین، عملکرد و پردازش زیاد دستگاه را به دنبال دارد. در نتیجه این امر، شاهد بروز این مشکل خواهیم بود.

۳.ویروسی شدن موبایل از دلایل داغ شدن گوشی

در بسیاری مواقع، نفوذ بد افزارها و به تبع آن ویروسی شدن دستگاه می تواند دلیل داغ شدن موبایل باشد. بد افزارها و نرم افزارهای مخرب، از عناصر اصلی بروز خرابی و معیوب شدن قطعات و متعلقات گوشی های هوشمند محسوب می شوند.

دانلود و نصب نرم افزارهای مخرب علاوه بر ایجاد مشکلات متعدد، می تواند منجر به افزایش درجه حرارت و دمای گوشی شود. نصب و دانلود برنامه و نرم افزارها از درگاه ها و فروشگاه های معتبر و شناخته شده، یکی از بهترین راهکارها برای جلوگیری از بروز این مشکلات به شمار می رود.

علاوه بر موارد ذکر شده عوامل زیر در افزایش دمای گوشی و داغ شدن آن تاثیر گذار است.

۴.باتری متورم و آسیب دیده

۵.علاوه بر این اپلیکیشن های پس زمینه

۶.زیاد بودن میزان روشنایی نمایشگر

۷.فعال بودن اینترنت ۳G

۸.استفاده از شارژر بی کیفیت

۹.بالا بودن میزان دانلود و آپلود در هنگام استفاده از اینترنت

۱۰.فعال بودن قابلیت های گوشی مانند لوکیشن، بلوتوث و وای فای به صورت همزمان

در این مقاله به بررسی یکی از مهم ترین مشکلات در گوشی های اندروید و آیفون یعنی داغ شدن بیش از حد گوشی پرداختیم. در صورتی که به مباحث تعمیرات موبایل علاقه مند  هستید و قصد یادگیری آن را دارید کافیست دوره های آموزش تعمیر موبایل آموزشگاه فنون برق ثبت نام نمایید.

 

آموزشگاه فنون برق علاوه بر دوره های موبایل کلاس های آموزشی دیگری را برگزار می نماید. دوره تعمیر لپ تاپ یکی از دیگر دوره های آموزشی در این آموزشگاه است که به صورت تخصصی به آموزش صفر تا صد تعمیرات مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری لپ تاپ می پردازد. 
 


:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا راد

در این مطلب قصد داریم شما را با نشانه ها و علائم خرابی دینام خودرو و عواملی که باعث خراب شدن این قطعه آشنا کنیم. اگر دینام خودرو شما هم با مشکلاتی روبه رو است، توصیه می کنیم این مطلب را تا انتها بخوانید.

 

1- ظاهر شدن چراغ هشدار دهنده

روشن شدن چراغ هشدار دهنده، یکی از نشانه ها و علائم خرابی دینام خودرو محسوب می شود. غالبا، این چراغ به شکل یک باتری کوچک در پشت آمپر خودرو ظاهر می گردد.

این هشدار در برخی از مدل ها با علامت GEN یا ALT به نمایش در می آید. بررسی و ارزیابی میزان ولتاژ خروجی دینام، به وسیله چراغ نشانگر پشت آمپر انجام می شود.

در صورت نوسان در میزان ولتاژ، چراغ باتری ظاهر می گردد. رسیدن مقدار ولتاژ به محدوده معین شده، موجب خاموش شدن این چراغ می شود. با مراجعه به یک مکانیک و تعمیرکار ماهر، می توان درصدد رفع این مشکل برآمد.

اگر از علاقه مندان به برق خودرو هستید با شرکت در دوره های آموزش برق خودرو با دینام آشنا شده و می توانید این مشکل و دیگر مشکلات برقی خودرو را رفع نمایید.

2- کم نور شدن چراغ ها

وجود نوسان در نور چراغ ها را می توان از دیگر نشانه های خرابی دینام خودرو برشمرد. تامین برق مورد نیاز برای نوردهی چراغ های خودرو به وسیله دینام صورت می گیرد. بروز هرگونه مشکل در این قطعه، پر نور شدن یا کم نور شدن چراغ ها را به دنبال دارد.

در این حالت نور مربوط به پشت آمپر خودرو بسیار شدید به نظر می رسد. در چنین شرایطی مناسب است که ابتدا تجهیزات الکتریکی و برقی ماشین را خاموش نموده و سپس از سالم بودن و سلامت دینام و باتری خودرو اطمینان حاصل نمود. به طور معمول، کم نور شدن چراغ ها، حکایت از خرابی و معیوب شدن دینام ماشین دارد.

3- کارکرد نامطلوب باتری

کارکرد و عملکرد نادرست باتری، می تواند از دیگر علائم و نشانه های خرابی دینام ماشین باشد. در مواقع معیوب شدن دینام، باتری خودرو به منظور تامین برق مورد نیاز تجهیزات الکتریکی، جریان برق بیشتری را از دینام طلب می کند. در نتیجه این امر باتری خودرو دچار مشکل شده و به اصطلاح می خوابد.

چنانچه در هنگام باز کردن سوئیچ، صدایی شبیه صدای تلق تلق تولید شود، به احتمال بسیار قوی باتری خودرو خوابیده است.

4- فرسودگی و خوردگی تسمه دینام

پوسیدگی و خوردگی تسمه دینام خودرو، از دیگر علائم خرابی دینام تلقی می گردد. خرابی و معیوب شدن دینام موجب افزایش کارکرد تسمه شده که این امر به تدریج فرسودگی و پوسیدگی و پارگی تسمه را به دنبال دارد. در برخی مواقع، فرسودگی تسمه، مانع از کارکرد و عملکرد مطلوب دینام می شود. بر همین اساس، در صورت در رفتگی یا پارگی تسمه دینام می بایست نسبت به تعویض آن در سریع ترین بازه زمانی اقدام نمود.

5- انتشار بوی لاستیک سوخته

انتشار بوی سوختگی لاستیک یا سیم را می توان از دیگر نشانه های معیوب شدن دینام خودرو عنوان کرد. بوی سوختگی در اثر ایجاد اصطکاک میان تسمه و فولی و متعاقب آن، داغ شدن تسمه تولید می شود. توزیع جریان برق تولید شده به وسیله دینام، از طریق سیم های کوتاه و بلند به سایر بخش های الکتریکی انتقال پیدا می کند. تولید برق بیشتر توسط دینام موجب داغ شدن و انتشار بوی سوختگی از سیم ها می شود.

در این مطلب به بررسی دینام، علائم و علت خرابی آن و راهکارهای جلوگیری از خراب شدن این قطعه پرداختیم. در صورتی که از علاقه مندان به برق خودرو هستید برای کسب اطلاعات بیشتر توصیه می کنیم در دوره آموزش برق ماشین آموزشگاه فنی برق ثبت نام کنید.

 این آموزشگاه علاوه بر دوره های برق کلاس های آموزشی متعدد دیگری را در زمینه های برگزار می نماید. آموزش مکانیک خودرو، آموزش نصب سیستم صوتی ماشین ، آموزش نصب دزدگیر، آموزش تعمیرات ایسیو برخی از دیگر دوره های خودرویی در این آموزشگاه است. 



:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا راد

اگر قصد ورود به بازار کار این رشته های برق را دارید و می خواهید اطلاعات بیشتری درباره این رشته ها به دست آورید تا انتها این مطلب با ما همراه باشید. در این مطلب شما با این سه شغل آشنا خواهیم کرد.

معرفی رشته برق صنعتی

برق صنعتی یکی از گرایش های پرطرفدار و آینده دار در میان دیگر گرایش های این رشته است. برقکار صنعتی شخصی است که مهارت لازم در طراحی، پیاده سازی و مونتاژ انواع تابلوهای برق صنعتی در کارخانه ها، کارگاه ها و بخش های صنعتی را دارد. همچنین رفع مشکلات ایجاد در تابلوهای برق از دیگر وظایفی است که یک برقکار صنعتی ماهر بایستی با آن آشنا باشد.

برقکار صنعتی

آیا رشته برق صنعتی برای ورود به بازار کار خوب است؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بله این رشته از بازار کار بسیار خوبی برخوردار است. چرا که همانطور که مشاهده می کنید در سالهای اخیر شاهد رشد و توسعه بخش صنعتی و روی کار آمدن دستگاه های جدید صنعتی هستیم. بروز مشکل در برق دستگاه های صنعتی خطوط تولید را با مشکل روبه رو کرده و ممکن است خسارات بسیاری را به همراه آورد. این موضوع نشان از نقش مهم برقکار صنعتی و بازار کار عالی آن می دهد.

بنابراین اگر از علاقه مندان به رشته های برق صنعتی هستید و می خواهید در این گروه از مشاغل فعالیت کنید توصیه می کنیم یک آموزشگاه فنی حرفه ای خوب را شناسایی و در دوره های آموزش تابلو برق صنعتی ثبت نام کنید.

در دوره های برق صنعتی در کارگاه های مجهز و به صورت کاملا عملی، زیر نظر اساتیدی متخصص و با تجربه نقشه کشی و نقشه خوانی، کار با نرم افزارهای طراحی، نصب مدارات، محاسبات لازم، استانداردهای جهانی، تعمیرات، عیب یابی و نگهداری و هر آنچه در مورد برق صنعتی باید بدانید آموزش داده میشود.

آشنایی با رشته برق ساختمان و بازار کار آن

برق ساختمان یکی از دیگر رشته های بسیار عالی و پرطرفدار برق و الکترونیک است. این رشته به طراحی نقشه های برق، سیم کشی برق، نصب و پیاده سازی انواع سیستم های امنیتی و رفاهی، رفع مشکلات اتصالی برق در انواع ساختمان های اداری، تجاری، فروشگاهی، مسکونی و غیره می پردازد.

رشته برق ساختمان جز آن دسته از رشته هایی است که همیشه بازار کار خوبی دارد چرا که برق از مهم ترین نیازهای هر ساختمانی است. در سالهای اخیر نیز با توجه افزایش تعداد ساختمان ها و ظهور تجهیزات و سیستم های برقی جدید این رشته رونق بیشتری یافته است.

برقکار ساختمان وظایف متعددی بر عهده دارد، طراحی نقشه سیم کشی برق، سیم کشی ساختمان، نصب کلید و پریز، نصب چراغ ها و چشمی، نصب آیفون، کابل کشی تلفن و آنتن، نصب دزدگیر، دوربین مدار بسته، اعلام حریق برخی از مهم ترین وظایفی است که یک برقکار متخصص و حرفه ای بایستی با آن آشنا باشد.

خوشبختانه ورود به بازار کار این رشته نیازی به مدرک تحصیلی ندارد و اگر شما در کلاس های آموزش برق ساختمان ثبت نام کنید و مدت زمانی را نزد یک برقکار ماهر شاگردی کنید می توانید به راحتی وارد بازار کار این رشته شوید.

در دوره های برق به صورت تخصصی و در محیطی شبیه به محیط واقعی صفر تا صد برق کشی و نصب سیستم ها امنیتی و اصول و استانداردهای برق کشی به شما آموزش داده می شود. آموزش نصب دوربین مدار بسته ، آموزش نصب دزدگیر اماکن، آموزش نصب اعلام حریق برخی از مباحث آموزشی در این دوره است. 

برقکار ساختمان

وظایف متخصص PLC چیست؟

پی ال سی ها که از آن به عنوان کنترل کننده منطقی برنامه پذیر یاد می کنند از خانواده کامپیوترها بوده و امروزه در بخش صنعتی و صنایع مختلفی از قبیل اتومبیل سازی، شیمیایی، پلاستیک سازی، مواد غذایی، حمل و نقل، ساختمانی، انرژی، ماشین آلات صنعتی و غیره بسیار از آن استفاده می کنند. می توان گفت تقریبا در تمامی خطوط تولید و سیستم ها در بخش صنعتی از پی ال سی استفاده می شود.

نقش مهم پی ال سی در برنامه ریزی و مدیریت امور و کمبود نیروی متخصص و حرفه ای در این زمینه ،شغل پی ال سی را به یکی از شغل های بسیار عالی و تخصصی در بازار کار تبدیل کرده است. متخصص پی ال سی یا plc man  شخصی است که مهارت لازم در کار با پی ال سی، برنامه ریزی و برنامه نویسی و مدیریت برنامه های آن را داشته باشد.

 ورود به این رشته نیز همانند دو رشته دیگر که در بالا به آن اشاره شد، نیازی به تحصیلات دانشگاهی نداشته و در صورتی که دوره های آموزش PLC را در آموزشگاهی معتبر سپری کرده باشید و تمرین کافی در این زمینه داشته باشید می توانید به راحتی وارد بازار کار این رشته شوید.

معرفی آموزشگاه فنی پارس

آموزشگاه فنی پارس یکی از معتبرترین آموزشگاه فنی حرفه ای در کشور است که به صورت حرفه ای به آموزش مباحث فنی می پردازد. این آموزشگاه در کلاس های مجهز، زیر نظر اساتید متخصص و با تجربه، به صورت عملی دوره های فنی حرفه ای را برگزار می نماید.

در پایان دوره نیز به هر یک از کارآموزان یک مدرک معتبر فنی حرفه ای می دهد. همچنین در صورت عدم یادگیری مباحث طی دوره آموزشی امکان تجدید دوره به صورت رایگان وجود دارد. پشتیبانی نامحدود پس از پایان دوره و ارائه مشاوره بازاریابی از دیگر مزایای شرکت در دوره های فنی پارس است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دوره‌های این آموزشگاه و ثبت نام می‌توانید به سایت این مرکز به نشانی https://amoozeshgahfanni.com مراجعه نمایید. یا با شماره  ۰۲۱۶۶۹۳۷۱۵۷ تماس بگیرید.

منبع

 


:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا راد

در این مطب از سری مقالات آموزش تعمیر لوازم خانگی قصد داریم به بررسی علائم خالی شدن گاز یخچال بپردازیم .

اگر شما هم با این مشکل روبه رو هستید و می خواهید با علائم و علت تمام شدن گاز یخچال آشنا شوید، توصیه می کنیم تا انتها این مطلب با ما همراه باشید.

1- کارکرد مداوم و یکسره موتور یخچال

کارکردن مداوم و بدون توقف موتور، یکی از علائم کم شدن گاز یخچال به شمار می رود. ماده مبرد در سیکل کاری یخچال فریزر، نقش برجسته و پر رنگی ایفا می نماید. تخلیه یا کمبود گاز فریون، کارکرد و عملکرد طبیعی و نرمال دستگاه را با اختلال مواجه می کند. در نتیجه این امر هوای گرم در محفظه و محیط داخلی یخچال جریان پیدا می کند.

گرم شدن فضای داخلی موجب کارکرد بیش از حد کندانسور و کمپرسور دستگاه، به منظور تولید هوای سرد و خنک می شود. بر همین اساس، موتور دستگاه برای رساندن دمای محفظه داخلی به حالت مطلوب، به صورت مداوم و بدون وقفه کار می کند.

2- گرم شدن محفظه داخلی

جریان یافتن هوای گرم و افزایش دمای محیط داخلی را می توان از دیگر نشانه های کم شدن گاز یخچال دانست. بر این اساس، گرم شدن فضای داخلی و به تبع آن، گرم شدن مواد غذایی، حکایت از تخلیه یا کمبود گاز مبرد دستگاه دارد. بروز اختلال در عملکرد سرمایشی یخچال موجب نفوذ هوای گرم به محیط داخلی آن می شود.

بنابراین، در صورت گرم یا فاسد شدن مواد غذایی و گرم بودن محفظه داخلی یخچال فریزر، به احتمال بسیار قوی گاز مبرد دستگاه تخلیه یا کاهش پیدا کرده است. با شارژ کردن گاز یخچال، این مشکل به راحتی برطرف می گردد.

3- انتشار بوی بد و نامطبوع

تولید و استشمام بوی نامطبوع و بسیار زننده، از دیگر نشانه های کم شدن گاز یخچال تلقی می گردد. خارج شدن بوی بد از محفظه داخلی یخچال، غالبا به علت تخلیه گاز فریون بروز پیدا می کند.

گاز خنک کننده یخچال نوعی مبرد بد بو و در عین حال شیمیایی می باشد. نشت یا تخلیه و خروج این گاز، غالبا با انتشار بوی بد و نامطبوع همراه است. برای رفع این مشکل در ابتدا یخچال را خاموش کرده و سپس از خدمات تعمیرکاران حرفه ای و مجرب بهره ببرید.

4- افزایش هزینه های برق

به طور کلی، دمای تنظیم شده برای محفظه داخلی یخچال متناسب با فصل سرد یا گرم سال، متفاوت و متغیر می‌باشد. در فصل سرد به منظور خنک نشدن بیش از حد محفظه داخلی، دما بر روی محدوده پایین تری تنظیم می شود.

در صورت کاهش و کمبود گاز مبرد، کارکرد یخچال به منظور تامین هوای مطلوب و ایده آل، افزایش پیدا می کند. افزایش کارکرد و عملکرد مداوم دستگاه، افزایش هزینه های جانبی و اقتصادی مانند هزینه برق را به دنبال دارد.

بنابراین، یکی از عامل های مهم افزایش هزینه برق و عملکرد بیش از حد دستگاه را باید در تخلیه شدن گاز مبرد جستجو نمود.

5- سرد بودن سطح کندانسور

سرد بودن سطح کندانسور، از دیگر نشانه ها و علائم کم شدن گاز یخچال قلمداد می گردد. دمای کندانسور دستگاه در شرایط طبیعی و نرمال، گرم می باشد. بنابراین، سرد بودن این بخش، خبر از بروز نشتی و تخلیه گاز خنک کننده دستگاه می دهد. با لمس سطح کندانسور می توان از سرد یا گرم بودن دمای آن اطمینان حاصل کرد.

در این مطلب به بررسی نشانه های کم شدن گاز یخچال و علت بروز آن پرداختیم. مواردی که در این مطلب به آن اشاره شد از شایع ترین نشانه های بروز این مشکل در یخچال است. در صورتی که از علاقه مندان به تعمیرات لوازم خانگی هستید توصیه می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در دوره های آموزش تعمیر یخچال آموزشگاه برق گستران ثبت نام کنید. 

آموزش تعمیرات لوازم خانگی در آموزشگاه برق گستران 

آموزش تعمیرات لوازم خانگی از شاخه های بسیار کاربردی آموزشگاه برق گستران می باشد. امروزه حجم عظیمی از لوازم خانگی برقی هستند و به دلیل استفاده مکرر از آنها احتمال معیوب شدن آن ها و تعمیر بسیار است. بنابراین تعمیرات لوازم خانگی بازار کار مناسبی برای متخصصین فعال در این رشته فراهم کرده است. از این رو آموزشگاه برق گستران دوره آموزش تعمیرات لوازم خانگی در تهران را زیر نظر اساتید باتجربه و به صورت کاملا عملی و کاربردی برگزار می نماید. تمامی مباحث آموزشی در این دوره در جهت تربیت کارآموزان برای ورود به بازار کار می باشد. در این راستا آموزش تعمیر ظرفشویی، آموزش تعمیر لباسشویی، غذاساز، چرخ گوشت، مخلوط کن، آبمیوه گیری، سرخ کن، سشوار و…..از جمله مطالبی است که در دوره تعمیرات لوازم خانگی آموزش داده می شود. کارآموزان در پایان کلاس تعمیرات لوازم خانگی با مشاوره و کسب تجربه از استاد مربوطه و همچنین خدمات پشتیبانی آموزشگاه، می توانند در بازار کار تعمیرات لوازم خانگی به در آمد بالایی برسند.

 



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا راد

 در این مطلب با آموزشگاه فنون برق ، بهترین آموزشگاه فنی حرفه ای در تهران همراه باشید. راهنمایی های زیر شما را با نحوه دیاگ زدن آشنا می کند.

آموزشگاه فنون برق با مجوز فنی حرفه ای و با ضمانت یادگیری حرفه ای برای ورود به بازار کار در رشته های فنی حرفه ای، دوره های مختلفی مانند دوره فنی حرفه ای برق خودرو، دوره برق و انژکتور، دوره کولر خودرو و .... را برگزار می‌کند. 

دیاگ خودرو چیست؟

می‌توان دیاگ خودرو را به عنوان یک قهرمان در عرصه عیب‌یابی معرفی کرد. تا پیش از اختراع و به کارگیری دیاگ خودرو ، تعمیرکاران مدت زمان زیادی از پروسه تعمیر خودرو را تنها به عیب‌یابی اختصاص می‌دادند. معمولاً بر اساس یک نشانه خاص نمی‌توان به طور قطعی در مورد منشأ خرابی تصمیم گرفت و تعمیرکار در نبود دستگاه دیاگ مجبور به بررسی قطعات مختلفی برای درک علت خرابی بود. فراموش نکنید که در هر بخش و سیستم خودرو، گاهاً بیش از صدها قطعه به هم مرتبط و درهم‌تنیده به چشم می‌خورد.

اما امروزه به کمک دیاگ، عیب‌یابی به کاری ساده‌تر، سریع‌تر و در عین حال دقیق‌تر تبدیل شده است. به نحوی که تنها چند اتصال و چند انتخاب، پروسه عیب‌یابی خودرو را به اتمام خواهد رساند.

دیاگ در اصل یک کامپیوتر (هسته پردازشی) است که با اتصالات (پورت) به ایسیو خودرو متصل شده و امکان بازخوانی پیام‌های خطای ثبت شده را دارد. از طریق بازخوانی پیام‌های خطا می‌توان وجود اختلال یا خرابی در قطعات را تشخیص داد. دیاگ پورت‌های خاصی دارد و از طریق یک کابل مناسب به پایه‌های خاصی از (ECU) متصل خواهد شد.

معمولاً تعمیرکاران از یک لپ‌تاپ در پروسه عیب‌یابی استفاده می‌کنند که همین وظیفه را برعهده دارد. در انواع دیگری نیز شاهد ارتباط دیاگ با گوشی تلفن همراه هستیم. در این مدل‌ها یک اپ خاص وظیفه بازخوانی اطلاعات را برعهده می‌گیرد.

برای دیاگ زدن خودرو ابتدا:

۱. به کابل خودرو دستگاه دیاگ را متصل کنید.

۲. پس از اتصال دیاگ به خودرو سوئیچ را باز کنید.

۳. در صورتی که اتصال به درستی صورت گرفته باشد مشخصات خودرو نشان داده می شود، خودرو را انتخاب کنید.

۴. نوع دیاگ زدن خودرو را مشخص کنید.

۵. عملیات دیاگ آغاز شده و در صورت بروز مشکل در خودرو کدهای خطا نشان داده می شود. هر کد خطا معنایی خاص دارد، کدخوانی مهمترین و سخت ترین بخش دیاگ زدن است. تحلیل این اطلاعات، نیازمند وجود کارشناسی حرفه ای یا دانش تخصصی می باشد. 

۶. پس از کدخوانی و عیب یابی کدهای خطا را پاک کنید. در صورتی که خطایی مربوط به تعویض قطعه باشد و شما پیش از تعویض قطعه خطا را پاک کنید، در دیاگ بعدی باز هم کد خطا نمایش داده می شود.

دیاگ زدن در چه شرایطی الزامی است؟

آموزش دیاگ زدن خودرو

در اصل دیاگ کردن یک پروسه به منظور عیب‌یابی بوده و بدیهی است که در هنگام وقوع مشکلات فنی می‌توان از آن کمک گرفت. تعمیرکار هر وقت نتواند منشأ اصلی بروز خرابی و عملکرد نامتوازن را پیدا کند، دیاگ کردن به یک عمل ضروری تبدیل خواهد شد. اما با این حال در برخی موارد حتی بدون وجود نقص فنی جدی بهتر است تا عملیات دیاگ کردن به صورت دوره‌ای انجام شود.

همانطور که گفته شد دیاگ کردن کدهای خطا را در (ECU) نشان می‌دهد. به طور کلی بهتر است در هر حال دیاگ زدن ماشین به صورت دوره‌ای چک شده و از عدم وجود پیام خطا مطمئن شوید. این کار در واقع بخشی از چکاپ دوره‌ای بوده و خیال شما را از سلامت بخش‌های مختلفی راحت می‌کند.

در مواردی نیز که خرابی وجود ندارد اما مشکلاتی اعم از گازخور کم، شتاب کم، وجود آلایندگی،سوخت غیر عادی، پایین آمدن توان و کشش خودرو روبه رو شدید یا علائم خرابی ایسیو به چشم می‌خورند توصیه می کنیم دیاگ کرده و متوجه ایرادات احتمالی تنظیمات و ستاپ شوید.

دقت داشته باشید که تنها کاربرد دیاگ کردن ، عیب‌یابی نیست. دیاگ زدن در مواقع خرید و فروش خودرو نیز بسیار کاربردی است. شما می‌توانید به‌سادگی و با دیاگ کردن خودرو متوجه شوید کارکرد واقعی خودرو چند کیلومتر است. متأسفانه برخی از افراد سودجو ممکن است با اطلاعات کذب شما را در مورد کاربرد واقعی سردرگم کنند اما گزارش دیاگ کاملاً قطعی بوده و در عمل ایجاد تغییرات تقلبی در آن ممکن نیست.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دیاگ زدن توصیه می کنیم در دوره تخصصی آموزش تعمیرات ایسیو ثبت نام کنید.

هزینه دیاگ خودرو چقدر است؟

دیاگ زدن خودرو هزینه بالایی نداشته و برخی از تعمیرکاران خودرو نیز برای جلب مشتری به صورت رایگان به دیاگ زدن خودرو می پردازند. قیمت دیاگ خودرو برای خودروهای داخلی ارزان تر بوده و به طور کلی باید گفت تعمیرگاران بنا بر پیشرفته بودن کامپیوتر هر خودرو این رقم را تعیین می‌کنند.

به طور متوسط می توان گفت هزینه دیاگ کردن ۷۰ هزار تومان می باشد.



:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا راد

 در این مطلب با آموزشگاه فنی پارس ، بهترین آموزشگاه فنی حرفه ای در تهران همراه باشید. راهنمایی های زیر شما را با  خازن و انواع آن آشنا می کند.

آموزشگاه فنی پارس با مجوز فنی حرفه ای و با ضمانت یادگیری حرفه ای برای ورود به بازار کار در رشته های فنی حرفه ای، دوره های مختلفی مانند دوره سیم پیچی، دوره برق صنعتی و دوره پی ال سی و .... را برگزار می‌کند. 

خازن چیست؟

خازن چیست، خازن‌ها نیز یکی دیگر از مجموعه قطعات بردهای الکترونیکی هستند و اتفاقاً نقش بسیار کلیدی و مهمی دارند. به همان میزان که کاربرد یک قطعه مانند خازن، گسترده و وسیع است، انواع و گونه‌های آن نیز باید متعدد باشد و این کاملاً طبیعی است.

اگر به شناخت قطعات الکترونیکی علاقه دارید و در مورد خازن کنجکاو هستید، این یادداشت حتماً شما را جذب خود خواهد کرد. ما نیز اینجاییم تا با کنجکاوی با پرسش‌هایی مانند اینکه اساس کار خازن چیست؟ کاربرد خازن چیست؟ ظرفیت خازن چیست؟ و تفاوت انواع مختلف خازن چیست؟ بپردازیم.

خازن چگونه می‌تواند بار الکتریکی را ذخیره کند؟

یک خازن ساده، از دو صفحه فلزی جدا از هم تشکیل شده که تماس مستقیمی با یکدیگر ندارند؛ در نظر داشته باشید که در صورت تماس مستقیم دو صفحه، عملاً الکتریسیته به سادگی از یکی به دیگری منتقل شده و عملاً قطعه با یک سیم هیچ تفاوتی نداشت. این دو صفحه به دو پایه خازن ارتباط یافته و در عمل پس از قرارگیری قطعه در مدار، یک اختلاف پتانسیل نسبت به یکدیگر دارند؛ یکی دارای بار مثبت شده و دیگری دارای بار منفی.

فضای بین این دو صفحه را ماده‌ای تحت عنوان دی‌الکتریک پر می‌کند. دی‌الکتریک ماده‌ای عایق(نارسانا) است که عبور جریان الکتریکی از درون آن بسیار سخت است. صرف قرارگیری دو صفحه فلزی روبروی یکدیگر، به شرط وجود فاصله و عدم تماس آن‌ها، تشکیل خازن می‌دهد اما ظرفیت چنین خازنی بسیار کم است. با اضافه شدن دی‌الکتریک به فضای بین دو صفحه، عملاً ظرفیت خازن افزایش خواهد یافت.

طرز کار خازن

در حالتی که چیزی بین دو صفحه نباشد دی‌الکتریک خازن هواست اما در صورتی که بخواهیم دی‌الکتریک را افزایش دهیم، از مواد نارساناتری مانند کاغذ، پلاستیک، سرامیک، میکا و اکسید تانتالیوم استفاده می‌کنیم. هرچند هدف اصلی این متن پرداختن به فرمول‌ها و مباحث فیزیکی نیست و نمی‌توان به طور جزئی و مفصل به تمام ابعاد فیزیکی موضوع پرداخت اما باید به طور اجمالی گفت هر قدر ماده قرار گرفته بین دو صفحه فلزی نارساناتر باشد، در اصطلاح ثابت دی‌الکتریک آن بیشتر بوده و این به افزایش ظرفیت خازن کمک می‌کند.


روش‌های مختلفی برای دسته‌بندی خازن‌ها وجود دارد. خازن‌ها بر اساس شکل ظاهری به سه گونه تقسیم می‌شوند؛ مسطح، کروی، استوانه‌ای.

اما از نظر عملکرد و ساختار به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند؛ خازن ثابت و خازن متغیر. باید خاطر نشان کرد اساساً امکان پرداختن به تمام انواع خازن وجود نداشته و آنچه در ادامه مطالعه می‌کنید، برخی از مهم‌ترین گونه‌ها هستند.

انواع خازن

برخی از انواع خازن ثابت

  • خازن سرامیکی
  • خازن الکترولیتی
  • خازن ورقه‌ای
  • خازن‌های فیلم پلاستیکی(شامل دو نوع فیلم فلزی و فویل فیلم)
  • خازن تانتالیوم
  • خازن میکای نقره‌ای
  • خازن سوپرکاپ

برخی از انواع خازن متغیر

خازن‌های متغیر نیز انواع گوناگونی دارند اما به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند.

  • خازن تریمر
  • خازن واریابل(Variable)


:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا راد

 در این مطلب با آموزشگاه فنی حرفه ای برق گستران ، بهترین آموزشگاه فنی حرفه ای در تهران همراه باشید. راهنمایی های زیر شما را با  علت استارت نخوردن خودرو آشنا می کند.

آموزشگاه برق گستران با مجوز فنی حرفه ای و با ضمانت یادگیری حرفه ای برای ورود به بازار کار در رشته های فنی حرفه ای، دوره های مختلفی مانند آموزش صفر تا صد برق خودرو، آموزش تنظیم موتور و .... را برگزار می‌کند. 

1- فرسوده شدن باتری خودرو

معیوب شدن و خرابی باتری، از مهم ترین دلایل استارت نخوردن خودرو محسوب می شود. باتری از قطعات حائز اهمیت و در عین حال مصرفی کلیه خودروها به شمار می رود. به پایان رسیدن تاریخ مصرف این قطعه می‌تواند مشکلات مختلفی را برای وسیله نقلیه ایجاد سازد. در این زمینه باید خاطر نشان نمود که طول عمر یک باتری در حدود دو سال برآورد شده است.

برای اطمینان حاصل کردن از سلامت، بررسی کردن باتری با آمپر استارت کمک شایانی می نماید. در صورت مطمئن شدن از فرسودگی و خرابی باتری، تعویض آن لازم و ضروری می شود.

2- خوردگی سیم و اتصالات باتری

در برخی مواقع علت استارت نخوردن ماشین از پوسیدگی، پارگی یا خوردگی اتصالات باتری ناشی می شود. با گذشت زمان، اتصالات باتری ماشین جرم گرفته و به تدریج دچار خوردگی می شوند. پوسیدگی اتصالات، موجب قطع ارتباط باتری با سایر اجزای وسیله نقلیه و متعاقب آن، استارت نخوردن ماشین می گردد. بر همین اساس، در صورت مشاهده خوردگی و جرم گرفتگی در باتری، می بایست نسبت به رفع و برطرف نمودن آن اقدام نمود.

3- آلودگی و کثیف شدن فیلتر سوخت

از دیگر دلایل استارت نخوردن خودرو می توان به کثیفی قطعه فیلتر سوخت اشاره نمود. این قطعه در سیستم سوخت رسانی خودرو نقش بسزایی ایفا می نماید. به عبارت دیگر، سوخت مورد نیاز برای کارکرد و حرکت ماشین، به وسیله این قطعه تامین می شود.

کثیف شدن فیلتر سوخت مسدود شدن مسیر عبور بنزین را در پی دارد. در صورت نرسیدن بنزین کافی به پیشرانه، به احتمال بسیار قوی ماشین استارت نخواهد خورد. تعویض فیلتر سوخت از بهترین راهکارها برای رفع این مشکل می باشد. به طور معمول، به ازای 15000 الی 20000 کیلومتر باید فیلتر سوخت خودرو تعویض گردد.

4- بروز نقص فنی در سیستم احتراق

در برخی مواقع علت استارت نخوردن ماشین به بروز عیب و ایراد در سیستم احتراق ماشین مربوط می شود. کارکرد و عملکرد پیشرانه خودرو در اثر انجام فرآیند احتراق موتور محقق می شود. معیوب شدن شمع ها می تواند منجر به عدم احتراق و استارت نخوردن شود. علاوه بر این، بروز نقص فنی در قطعه کویل خودرو نیز در روشن نشدن خودرو تاثیرگذار و مؤثر است. کویل، وظیفه تامین برق لازم برای انجام پروسه احتراق را عهده دار می‌باشد.

5- خرابی پمپ سوخت یکی از علت استارت نخوردن ماشین 

در صورت خرابی و معیوب شدن پمپ سوخت، شاهد عدم استارت خوردن و روشن نشدن ماشین خواهیم بود. طول عمر بالا یا طی مسافت زیاد با بنزین کم، از مهم ترین دلایل خرابی پمپ سوخت خودرو به شمار می روند. با بررسی میزان بنزین موجود در باک خودرو می توان از بروز این مشکلات جلوگیری نمود.

6- ایراد در سیستم ضد سرقت و امنیتی خودرو

یکی از دیگر از دلایل استارت نخوردن خودرو به بروز نقص فنی در سیستم امنیتی ماشین بر می گردد. به منظور افزایش ضریب ایمنی و امنیت، در ساختار بسیاری از خودروهای امروزی، از سیستم ضد سرقت استفاده شده است. بروز خطا یا ایراد در این سیستم، به استارت نخوردن و روشن نشدن خودرو می انجامد. در ساختار سیستم های امنیتی نوعی مدار اتصال سوئیچ تعبیه شده که بروز عیب در این بخش سبب فعال نشدن مدار و پیرو آن، استارت نخوردن می شود.

7- علت استارت نخوردن ماشین؛معیوب بودن کلاه توزیع 

این مشکل در موقعیت های جغرافیایی و اقلیم های دارای آب و هوای مرطوب بروز پیدا می کند. رطوبت گرفتن این بخش موجب روشن نشدن و استارت نخوردن می شود. برای اطمینان حاصل کردن می توان نسبت به خارج کردن کلاه توزیع اقدام نموده و رطوبت موجود در آن مورد بررسی قرار گیرد. در صورت مشاهده ترک در این بخش، می بایست نسبت به تعویض این قطعه اقدام کرد.



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا راد

رشته های برق و الکترونیک گرایش های متفاوت و بسیاری دارند. این رشته ها با توجه به نقش مهم برق در دنیای امروز بازار کار خوبی داشته، از این رو می توان با یک برنامه ریزی صحیح و ثبت نام در این رشته ها به درآمد بالایی دست یافت.

یکی از نکات مثبت مشاغل برق و الکترونیک این است که به راحتی و با کسب مهارت ها و تخصص های مور نیاز آنها می توان وارد بازار کار شد. در میان رشته های برق و الکترونیک رشته هایی هستند که به دلیل تخصصی بودن و کمبود نیروی متخصص می توان به سرعت وارد بازار کار شد. در ادامه با ماه همراه باشید تا به معرفی برخی از این رشته ها بپردازیم.

رشته های برق و الکترونیک

 

1-پی ال سی

پی ال سی یک کنترل کننده قابل برنامه ریزی است که به دلیل خاصیت کنترل کنندگی که دارد در بخش صنعتی، کارخانجات و کارگاه های صنعتی بسیار پرکاربرد بوده و نقش ویژه ای در کنترل فرایندهای تولید، مونتاژ داشته و به طور کلی می توان گفت پی ال سی برای هر بخشی که نیاز به کنترل دارد، مناسب است.

با توجه به نقش مهم پی ال سی در بخش صنعتی بروز مشکل در آن خط تولید و بسیاری از فرایندهای کارخانه ها را با مشکل روبه رو خواهد کرد. این موضوع اهمیت پی ال سی و شغل آن را نشان می دهد.

کار با پی ال سی و برنامه ریزی آن امری تخصصی بوده و همین امر باعث شده تا بازار کار این شغل اشباع نشود. اگر در یک آموزشگاه معتبر فنی حرفه ای دوره آموزش کامل پی ال سی را بگذرانید، می توانید به سرعت وارد بازار کار این رشته شوید.

رشته های برق و الکترونیک

2-تعمیرات برد الکترونیکی

یکی از دیگر رشته های عالی برای ورود به بازار کار که از درآمد بالایی نیز برخوردار است، رشته تعمیرات بردهای الکترونیکی می باشد. همانطور که می دانید برد یکی از مهم ترین قطعات در لوازم الکترونیک بوده و بروز مشکل در آن عملکرد دستگاه را با مشکل روبه رو خواهد کرد.

نقش مهم برد در دستگاه های الکترونیک، همچنین تخصصی بودن کار تعمیرات آن، این شغل را به یکی از دیگر مشاغل بسیار عالی در گروه مشاغل برق و الکترونیک تبدیل کرده است. برای ورود به بازار کار این رشته شما می بایست مهارت های لازم برای تعمیر انواع برد را به دست آورده و بتوانید انواع مشکلات برد را عیب یابی و تعمیر نمایید.

با شرکت در یک دوره آموزش تعمیر انواع بردهای الکترونیکی می توانید در مدت زمانی کوتاه به یک تعمیرکار حرفه ای برد تبدیل شده و وارد بازار کار این رشته شوید.

رشته های برق و الکترونیک

3-سیم پیچی موتور

تمام موتورهای الکتریکی به سیم پیچ برای انجام کار نیاز دارند. سیم پیچی ها متناسب با نوع موتورها و توان آنها متفاوت است. سیم پیچ ها در موتورهای الکترونیکی بنا به دلایل گوناگونی سوخته و نیاز به بازپیچی مجدد دارند. سیم پیچی موتور امری تخصصی بوده و نیاز به مهارت بالایی دارد و انجام آن از عهده افراد عادی خارج است. تخصصی بودن کار سیم پیچی موتور، این شغل را به یکی از مشاغل بسیار عالی و تخصصی در بازار کار مشاغل برق و الکترونیک تبدیل کرده است. شغلی که همیشه مشتری های خود را داشته و از درآمد بالایی برخوردار است.

با ثبت نام در دوره های آموزش تخصصی سیم پیچی موتور در یک آموزشگاه فنی حرفه ای معتبر می توانید در مدت زمان کوتاهی با طریق سیم پیچی انواع موتورهای تک فاز و سه فاز آشنا شده و وارد بازار کار این شغل عالی شوید.

در صورتی که به دنبال یک شغل پردرآمد هستید به شما اطمنیان می دهیم که این مشاغل از بهترین مشاغل برق و الکترونیک است که نه تنها در ایران بلکه در سایر کشورها از درآمد بالایی برخوردار می باشد.

چگونه در رشته های برق و الکترونیک به درآمد بالا برسیم؟

تمام رشته هایی که در این مطلب به معرفی آن پرداختیم جز رشته های عالی و درآمدزا برق و الکترونیک می باشند، رشته هایی که از طریق آنها خیلی سریع می توان وارد بازار کار شد و به درآمد دست یافت. دقت داشته باشید که مهم ترین عامل برای موفقیت در رشته های فنی مهارت است، در رابطه با مشاغل فنی باید گفت ، هر چه میزان مهارت شما بیشتر باشد، درآمد بالاتری کسب خواهید نمود.

بنابراین توصیه می کنیم هنگام انتخاب آموزشگاه توصیه می کنیم توجه داشته باشید که آموزش ها به صورت عملی و توسط اساتید متخصص صورت گیرد و طی دوره صفر تا صد مباحث آموزش داده می شود.

آموزشگاه فنی برق، بهترین انتخاب برای گذراندن دوره های برق

آموزشگاه فنی برق یکی از معتبرترین آموزشگاه های فنی حرفه ای در کشور است که به صورت تخصصی و در کارگاه های مجهز دوره های برق و الکترونیک را برگزار می نماید.

در آموزشگاه فنی برق اساتید با تجربه و حرفه ای برق و الکترونیک به صورت عملی به آموزش مفاهیم دوره آموزشی پرداخته و شما را برای ورود حرفه ای به بازار کار آماده می کنند.

ارائه مدرک معتبر فنی حرفه ای، ارائه پشتیابی نامحدود، امکان باز آموزیی رایگان دوره برخی از مزایای شرکت در دوره های این آموزشگاه است.

دوره های آموزش تابلو روان، دوره های آموزش برق صنعتی فنی حرفه ای برخی از دیگر دوره های برق و الکترونیک در این آموزشگاه است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دوره های آموزشی این آموزشگاه به وب سایت فنی برق به آدرس https://fannibargh.com/ مراجعه کرده یا با شماره ۰۲۱۶۶۱۲۱۰۲۹ تماس بگیرید و از تخفیفات ویژه این آموزشگاه برخوردار شوید.



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا راد

انتخاب شغل مناسب و درآمدزا از دغدغه های اصلی افراد در دنیای امروز است . شغلی که ورود به آن آسان بوده و نیاز به سرمایه بالایی نداشته و در مقابل از درآمد بالایی برخوردار باشد. نتایج بررسی های صورت گرفته بر روی مشاغل گوناگون نشان می دهد که مشاغل فنی و خدماتی از جمله بهترین مشاغل است که همواره از بازار کار خوبی برخوردار بوده و امروزه نیز بازار کار آنها رونق بیشتری داشته است، بنابراین اگر به دنبال شغلی هستید که سریع وارد بازار کار شده و به درآمدزایی بپردازید، توصیه می کنیم بهترین مشاغل فنی را شناسایی کرده و یادگیری مهارت های آن بپردازید.

در این مطلب قصد داریم به معرفی بهترین دوره های آموزشی برای ورود هر چه سریع تر به بازار کار مشاغل فنی بپردازیم با ما همراه باشید.

دوره آموزش نصب و تعمیرات پکیج دیواری

دوره نصب پکیج دیواری و تعمیرات آن یکی از بهترین دوره های آموزشی برای ورود به بازار کار است. همانطور که می دانید امروزه پکیج های دیواری به دلیل مزایا و کاربردهای بسیاری که دارند یکی از بهترین سیستم های گرمایشی بوده و تقاضا برای خرید آنها روز به روز در حال افزایش است.

افزایش خرید پکیج های دیواری تقاضا برای نصب این دستگاه را افزایش می دهد. با افزایش نصب پکیج دیواری نیاز به تعمیرات آن نیز افزایش خواهد یافت. چرا که پکیج های دیواری از قطعات گوناگونی تشکیل شده و با گذشت زمان و به دلیل پایین بودن کیفیت آب با مشکلاتی از قبیل رسوب گرفتن، سوراخ شدن و غیره روبه رو می شوند. این موارد دلایلی خوبی است که نشان از بازار کار عالی شغل نصب و تعمیرات پکیج دیواری می دهد.

چگونه وارد بازار کار نصب و تعمیرات پکیج شویم؟

پکیج های دیواری از قطعات گوناگونی تشکیل شده است. منبع انبساط، برد، مبدل، شیر تخلیه و غیره برخی از قطعات تشکیل دهنده در این دستگاه است. با توجه به پیچیده بودن ساختار پکیج های دیواری همچنین کار کردن این دستگاه با گاز، نصب و تعمیرات آن امری تخصصی بوده و برای ورود به بازار کار این حرفه بایستی به صورت حرفه ای با کلیه مراحل و نکات نصب و تعمیر پکیج آشنا باشید.

در دوره های آموزشی پکیج دیواری به صورت تخصصی کلیه نکات و ترفندهای مربوط به نصب و تعمیرات پکیج آموزش داده می شود. این دوره شامل دو دوره آموزش نصب پکیج دیواری و دوره آموزش تعمیر پکیج دیواری می باشد. دوره نصب به صورت تخصصی کلیه مباحث مربوط به نصب انواع پکیج های دیواری و دوره های تعمیر پکیج دیواری نیز به صورت عملی و کارگاهی به آموزش کلیه مفاهیم مربوط به تعمیر پکیج می پردازد.

دوره آموزش نصب و تعمیرات کولر گازی

کولرهای گازی همانند پکیج دیواری از پرطرفدارترین سیستم های تهویه در ساختمان است که با توجه به مزایا و کارایی بسیار در مقایسه با دیگر سیستم ها تقاضا برای خرید آنها افزایش یافته و در ساختمان های امروزی کمتر ساختمانی را می توان دید که مجهز به کولر گازی نباشد.

این وسیله همانند دیگر لوازم با گذشت زمان مستهلک شده و نیاز به سرویس و عیب یابی دارد. تمام شدن شارژ گاز مبرد، کثیف شدن فیلترها،  خنک نکردن، چکه کردن آب، خاموش نشدن، روشن نشدن از جمله مشکلاتی است که کولرهای گازی با آن مواجه شده و نیاز به عیب یابی و تعمیر دارند. افزایش نصب کولرهای گازی همچنین تخصصی بودن نصب و تعمیرات آن شغل نصاب و تعمیرکار کولر گازی را به یکی از بهترین مشاغل فنی در بازار کار تبدیل کرده است.

خوشبختانه ورود به این حرفه نیاز به سرمایه اولیه بالا و مدرک تحصیلی و دانشگاهی ندارد و تنها کافیست با مهارت های لازم برای نصب و تعمیرات انواع مدل های کولر گازی آشنا باشید. امروزه آموزشگاه های متعددی دوره های نصب کولر گازی و دوره تعمیرات کولر گازی را برگزار می کنند. توصیه می کنیم بهترین آموزشگاه را شناسایی کرده و دوره های آن ثبت نام نمایید.

با ثبت نام در دوره کولر گازی در مدت زمانی کوتاه با صفر تا صد نصب و تعمیرات انواع مدل ها و برندهای کولر گازی آشنا شده و همانند یک نصاب و تعمیرکار حرفه ای کولر گازی وارد بازار کار شوید.  

بهترین آموزشگاه فنی حرفه ای کدام است؟

امروزه با توجه به بازار کار مشاغل فنی آموزشگاه های متعدد در تهران و سایر شهرستان ها دوره های فنی را برگزار کرده و کارآزموان را برای ورود به بازار کار آماده می نمایند. آموزشگاه فنی برق یکی از بهترین و معتبرترین آموزشگاه های فنی در کشور است که در کارگاه های مجهز و به صورت کاملا تخصصی و عملی دوره های آموزش تعمیرات موبایل، نصب و تعمیر کولر و پکیج، مکانیک خودرو، تعمیرات لوازم خانگی، تعمیرات برد، گیربکس های اتوماتیک و دستی و بسیاری از دیگر دوره های برق، الکترونیک و مکانیک را برگزار کرده و کارآموزان را برای ورود به بازار کار تربیت می کند.

این آموزشگاه زیر نظر سازمان فنی حرفه ای فعالیت کرده و در پایان دوره مدرک معتبری به کارآموزان ارائه می دهد. پشتیبانی نامحدود کارآموزان پس از پایان دوره، امکان بازآموزیی رایگان، ارائه خوابگاه، آموزش مفاهیم زیر نظراساتید متخصص برخی از مزایای شرکت در دوره های این آموزشگاه است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دوره های مجتمع فنی برق و همچنین ثبت نام در آنها می توانید به وب سایت این مجتمع به آدرس www.fannibargh.com مراجعه نموده یا با شماره ۰۲۱۶۶۱۲۱۰۲۹ تماس حاصل نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 بهمن 1399 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد